2023. december 2., szombatMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
2023.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 348,00 Ft | CHF: 399,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Puzsér Róbert kegyetlenül kiosztotta a Gáza mellett álló Greta Thunberget

Hirdetés

Puzsér Róbert kegyetlenül kiosztotta a Gáza mellett álló Greta Thunberget

Thunberg egy „Gáza mellett állok” feliratot tartott a kezében, és egy közösségi médiás posztban is jelezte, hogy a palesztinokkal szimpatizálnak a konfliktusban. Az izraeli külügy rögtön reagált erre, sőt még az izraeli iskolai tananyagokból is teljesen törölték Greta Thunberget. 

Puzsér Róbert most a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában kritizálta az aktivista kiállását. A naphire.hu beszámolója szerint azt mondta, az aktivista „a hagyományos balos szellemhez” tartja magát, amelynek az a gondolata, hogy Izrael sodorja a III. világháborúba a Föld országait, és Izraelt kell így vagy úgy pacifikálni, és békét kell kötnie, de szerinte ezzel Izrael magára szabadítaná „a poklok poklát”.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/10/26/puzser-robert-velemeny-greta-thunberg-gaza-izrael/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …