2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Puszta kézzel tépték le a kocsi ajtaját a fiatalok, hogy kimentsék az idős sofőrt

Hirdetés

Puszta kézzel tépték le a kocsi ajtaját a fiatalok, hogy kimentsék az idős sofőrt

Az idős férfi valóságos horrorbaleset áldozata lett az M86-os úton Beled és Répcelak között. A balesetről a 112 Press adott hírt, mely szerint a Suzukit vezető idős sofőr a megengedett 110 kilométeres sebességnél jóval lassabban közlekedett, ekkor rohant bele fékezés nélkül a mögötte haladó Dacia.

A Dacia sofőrje valószínűleg az utolsó pillanatban vette csak észre az előtte haladót. Elmondta, hogy ő maga sem száguldott, a megengedettnél kevesebbel, körülbelül 100 kilométeres sebességgel közlekedett. Azt viszont már nem tudta megmondani, hogy a Suzukin volt-e világítás, ahogyan azt sem, hogy a kocsi állt, vagy haladt-e egyáltalán. 

– írta a fiatal férfi. Egy másik helyszínen segítő férfi elmondta, hogy az egyik fiatal az ablakot törte be, míg másik kettő az ajtót tépte le.

Valóban úgy tépték ki azt, a mentőorvosokat segítve, az idős úr mihamarabbi kimentéséhez!Tette mindenki amit épp tudott. Lényeg hogy az idős úr mihamarabb felépüljön, maradandó egészségügyi problémája ebből kifolyólag ne legyen” – írta.

Hirdetés

 A idős férfit életveszélyes állapotban szállították a Markusovszky kórházba. Egyelőre nem tudni mi okozta a balesetet és ki a hibás, az ügyben tart a nyomozás. 

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20230318-fiatalok-mentettek-meg-a-ketteszakadt-suzukiban-rekedt-idos-sofor-eletet.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A tavasz érkezésének ünnepe – Tulipánszüret a Kincsek Völgyében a Balaton mellett

A tulipánmezők inspiráló szépsége nemcsak a felnőtteket, hanem a gyerekeket is megragadja, és a tulipánünnep …