2020. október 21., szerdaMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Publicus Intézet: ma újraválasztanák Karácsony Gergelyt

Publicus Intézet: ma újraválasztanák Karácsony Gergelyt

A főpolgármestert nagy valószínűséggel ma is újraválasztanák – közölte a Publicus Intézet. Karácsony Gergely megválasztása után, közel egyéves kutatássorozat eredményét publikálva mutatták be a főpolgármester munkájának megítélését. 

A megkérdezettek fele (49 százalék) vagy biztosan (35 százalék), vagy valószínűleg (11 százalék), vagy pedig egy széles körű ellenzéki összefogás esetén (3 százalék) el tudná képzelni, hogy egy esetleges most vasárnapi főpolgármester-választáson Karácsony Gergelyre szavazzon. Tízből négy válaszadó vagy biztosan nem, vagy pedig nem valószínű, hogy rá adná a voksát.

A főpolgármester munkájával az egyértelmű többség elégedett

– hangsúlyozták. Ez azt jelenti, hogy minden második megkérdezett összességében inkább elégedett Karácsony Gergely főpolgármesterként végzett munkájával. Tízből négyen azonban nem elégedettek azzal, ahogy Karácsony Budapestet vezeti.

A főpolgármester munkájával való elégedettség 2020 áprilisában volt a csúcson – ez a válaszadók 63 százaléka –, a koronavírus-járvány magyarországi kezdete környékén. A utána bekövetkező csökkenést a Fidesz-szavazók növekvő elégedetlensége okozza. Megfigyelésük szerint ez egybeesik a Karácsony Gergely elleni kormánypárti támadások – például a Pesti úti idősotthon ügye – kezdetével. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/13/fopolgarmester_karacsony_gergely_kutatas_publicus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Csodaidő jön Magyarországon

Csodaidő jön Magyarországon

Fátyolfelhős, napos időre számíthatunk, de főként északon időnként vastagabb is lehet a felhőzet – olvasható …