2021. december 2., csütörtökMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból, barátaival többször megerőszakolta

Hirdetés

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból, barátaival többször megerőszakolta

Szexuális erőszak és emberkereskedelem miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészség egy 17 éves fiú és egy 22 éves férfi ellen. A vádirat szerint a fiú prostitúciós tevékenységre kényszerített egy 13 éves kislányt, akit a barátaival meg is erőszakolt. A bűncselekményben részt vett harmadik férfit még körözik. 

A három férfi 2019 májusában egy koncert után egy elhagyatott területre kísérte a lányt, ahol többször is megerőszakolták. A lány folyamatosan próbált védekezni és szabadulni tőlük, de megakadályozták a menekülését.

Hirdetés

A 17 éves fiú tagadta a szexuális erőszakot, állítása szerint neki azt mondta a lány, hogy 16 éves. A felnőttkorú vádlott elismerte, hogy találkoztak és hárman is szexuális kapcsolatot létesítettek a lánnyal, de azt állította, hogy az ő beleegyezésével történt az aktus. 

A 17 éves fiú és a 13 éves lány egy miskolci gyermekvédelmi otthonban lakott, ahol a kislány érzelmi függőségbe került a fiútól, aki 2019 tavaszán rábeszélte, hogy […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/10/25/szexualis-eroszak-prostitucio-kenyszerites-futtatas-13-eves-kislany-miskolc/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Alaposan bőrig ázunk, több megyére kiadták a figyelmeztetést

Alaposan bőrig ázunk, több megyére kiadták a figyelmeztetést

Csütörtökön többnyire borult lesz az ég, csak délelőtt a déli tájakon szakadozhat fel átmenetileg a …