2024. április 21., vasárnapMa Konrád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
2024.04.21. Konrád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 408,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pottyondy Edina: Nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter-jelenségről

Hirdetés

Pottyondy Edina: Nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter-jelenségről

Pottyondy Edina az Instagramon leírta, elnézést kér, hogy nem került ki a szokásos videója a YouTube-ra, ami eddig mindig kedden reggel 7 órára élesedett a platformon.

Mint írja, a videó szövege elkészült, de azt többször átírták, és hajnali kettőkor még azon gondolkoztak a kollégájával, hogy mit lenne helyes állítani a videóban.

Az a helyzet, hogy nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter-jelenségről. Elvesztem a Messiás-skálán

Hirdetés

– írja a tartalomgyártó.

Pottyondy Edina hozzáteszi, hogy „nem tud megbirkózni azzal a feladvánnyal, hogy mennyire lehet az ember áldozathibáztató, mennyire ízléses egy másik nő traumáját megkérdőjelezni”, miközben mint írja, undorító és elbizonytalanító az, hogy tizennégy éve a kormány minden valamennyire is népszerű ellenzéki szereplőre ráhúzza, hogy homoszexuális, nőverő, gyermekbántalmazó vagy amerikai ügynök.

Rohadj meg, Rogán Antal! Még azon se tudok vicceskedni, hogy mennyire nem értem, ami Magyar körül történik, mert időről időre úgy érzem, hogy értem

– fogalmaz Pottyondy Edina. A videó elmaradásával kapcsolatban leírja, hogy akkor szeretne újat gyártani, ha végre tudja, hogy mit gondol az egészről.

Megjegyezte, hogy addig is várja a csütörtököt, hogy Magyar Péter valóban […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/03/19/pottyondy-edina-magyar-peter-youtube-video-politika/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hét vármegyére csaphat le a zivatar, kiadták a figyelmeztetést

Vasárnap a kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte …