2022. május 19., csütörtökMa Ivó, Milán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
2022.05.19. Ivó, Milán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 367,00 Ft | CHF: 376,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pontosítás

Hirdetés

Pontosítás

Az ALDI Magyarország németországi anyavállalata az ALDI Süd. Az ALDI Magyarország és az ALDI Nord nem azonos cég és nem ugyanahhoz a vállalatcsoporthoz tartozik. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI Süd vállalatcsoport részeként önálló marketingtevékenységet folytat, így az ALDI Nord reklám, illetve közösségi média megjelenéseit nem használja Magyarországon, ugyanakkor nincs is ráhatása azok alakítására. Az aldi.hu honlap aldi international menüpontjából is elérhető tény, hogy az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. logója az alábbi, amely az ALDI Süd vállalatcsoport logóját fedi és kifejezetten nem azonos az ALDI Nord szintén lentebb mutatott logójával. A szövegben szereplő hirdetést az  ALDI Nord tette közzé, míg az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI Süd ábrás védjegye alapulvételével készült védjegyet használ.

Az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. védjegye:

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220513-aldi-kozlemenye.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fidesz: A magyar nép nemet mondott a Gyurcsány vezette baloldalra

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében leszögezte: a hatalom a népé, ez a törvény, ez …