2022. augusztus 11., csütörtökMa Zsuzsanna napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2022.08.11. Zsuzsanna Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 394,00 Ft | USD: 381,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Piros volt a lámpa, nem sárga, a sofőr előre ment, nem hátra

Hirdetés

Piros volt a lámpa, nem sárga, a sofőr előre ment, nem hátra

A fedélzeti kamera által rögzített videóban jól látszik, hogy a lámpa hosszú másodpercek óta piros volt, a többség nyugodtan várakozott, miközben a gyalogosok zöld jelzést kaptak. Egy szabályosan kanyarodó autót is láthatunk, hogy aztán jöjjön az Opel kombi: az autót vezető sofőr kikerülte a piros lámpánál várakozókat, és áthajtott a zebrán, majd bekanyarodott, a kötelező haladási irány táblát sem vette figyelembe – előtte majdnem összeütközött a szembesávban a szabályosan kanyarodó gépkocsival.

Másodpercekkel az után, hogy az Opel eltűnt, két gyermek és két felnőtt lépett a gyalogátkelőre. Csak a szerencsén múlt, hogy senki nem volt a zebrán, amikor a szabályokat nem tisztelő sofőr átszáguldott rajta, írta a Bp-i Autósok.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/08/06/szabalysertes-opel-auto-kozlekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kigyulladt egy faipari üzem Magyarbánhegyesen

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint teljes terjedelmében ég egy száz négyzetméter alapterületű fa csarnoképület, és mintegy …