2021. szeptember 26., vasárnapMa Jusztina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.26. Jusztina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / PET-palackokból töltik fel a Velencei-tavat

Hirdetés

PET-palackokból töltik fel a Velencei-tavat

Civilek kezdtek figyelemfelkeltő akciót a gárdonyi Holdfény szabadstrandon. A Légyott névre keresztelt megmozdulás szervezői azt kérték, hogy mindenki hozzon magával még egy PET-palackot, hogy pótolják a tó egyre csökkenő vízmennyiségét. Szerintük ugyanis az illetékesek semmit nem tesznek. 

Civilek a Velencei-tóért a legnagyobb közösségi oldalon toborozták a résztvevőket, és mintegy százan meg is jelentek, hogy víztöltéssel tiltakozzanak a vízfogyás ellen. Az akció szervezője a Népszavának elmondta: kereken egy éve 10 pontból álló petícióhoz gyűjtöttek aláírásokat, és mivel azóta sem javult a tó állapota, időszerűnek látták, hogy ismét felhívják erre a figyelmet. A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/31/velencei-to-vizpotlas-pet-palack/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt Baksa-Soós János

Hosszú betegség után, öt nappal hetvenharmadik születésnapja után meghalt Baksa-Soós János, választott nevén Január Herceg …