2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pesterzsébet polgármesterjelöltje is feljelentést tett plakátrongálás miatt

Hirdetés

Pesterzsébet polgármesterjelöltje is feljelentést tett plakátrongálás miatt

Ismeretlenek megrongálták Fekete Katalin, a DK, a Momentum, az MSZP, az LMP és a Párbeszéd polgármesterjelöltjének plakátjait Pesterzsébeten. A jelölt a történtek miatt feljelentést tett a rendőrségen.

Nem fogjuk hagyni, hogy aljas módszerekkel próbálják lejáratni a jelöltjeinket. Kizárólag Orbán Viktor és pártkatonái a felelősek azért, hogy mára általánossá vált a gyűlöletkeltés a magyar közéletben, ezért pedig távozniuk kell a politikai életből. Június 9-én szavazzanak Fekete Katalinra és az ellenzék jelöltjeire, hogy Pesterzsébet végre szabad legyen!

– közölte a DK-MSZP-Párbeszéd az Indexhez is eljuttatott közleményben.

Hirdetés

Fekete Katalin a közösségi oldalán kedd délelőtt azt írta: „Kedves Ákos! Kedves fideszes jelölttársaim! Békejobbot nyújtok: ha féltek, akkor fogjátok meg a kezem, s ne háborúval riogassátok a pesterzsébeti polgárokat!”

Szabados Ákos 1998 óta Budapest XX. kerületének (Pesterzsébet) polgármestere, és az MSZP egykori politikusa. 2019-től független jelöltként – a Fidesz támogatásával – nyerte el a szavazók bizalmát. 

Elszabadultak az indulatok a választási kampányban

Ahogy az Index beszámolt róla, június 9-én önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek Magyarországon. Április 20-án hivatalosan is elindult a kampányidőszak, amely alatt már többször is elszabadultak az indulatok.

Mint

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/05/07/plakat-rongalas-fekete-katalin-pesterzsebet-feljelentes-rendorseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vitézy Dávid: Már egy hónapja épül a kampányzebra az Astorián

Egy hónapja számoltunk be arról, hogy új, jelzőlámpás gyalogátkelő létesül az Astoriánál, a Rákóczi úton, …