2021. szeptember 24., péntekMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Perrel fenyegette meg Zugló polgármestere Hadházy Ákost

Hirdetés

Perrel fenyegette meg Zugló polgármestere Hadházy Ákost

Csúsztatások, hazugságok, a zuglóiak megtévesztése. Ezeket olvasta Horváth Csaba, Zugló polgármestere Hadházy Ákos parlamenti képviselő fejére. Amint arról lapunk is beszámolt, Hadházy közösségi oldalán arról írt, hogy a XIV. kerületi önkormányzat „stikában, a nyilvánosságot kerülve” hirdette meg eladásra az Egressy út 102-104., 106., valamint az Angol utca 28. címen található ingatlanokat, majd ezeket a helyhatóság gazdasági bizottsága Tiborcz István  ELIOS-os egykori üzlettársának passzolta volna el.

A kerület polgármestere szavai szerint

Hadházy nem vette a fáradságot utánanézni a valóságnak vagy kifejezetten az volt a célja, hogy Zugló Önkormányzatát rossz színben tüntesse fel. Tisztában vagyok azzal, hogy polgármesterként gyakran tűrnöm kell a nemtelen támadásokat is, Zugló Önkormányzatától azonban nem várható el, hogy hagyja magát lejáratni.

Horváth Csaba arra szólította fel politikus társát, hogy ne tekintse magát minden és […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/08/17/perrel-fenyegette-meg-zuglo-polgarmestere-hadhazy-akost/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Azt kéri a Válasz Online, jelentse fel a lapot a DK

Azt kéri a Válasz Online, jelentse fel a lapot a DK

A Fejér megye 1. (székesfehérvári) választókerületében induló DK-s jelöltről, Ráczné Földi Juditról közölt cikket a Válasz Online. …