2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Perceken múlott az élete a szentendrei kisfiúnak, akit lódarázs csípett meg az iskolában

Hirdetés

Perceken múlott az élete a szentendrei kisfiúnak, akit lódarázs csípett meg az iskolában

A kisfiút egy lódarázs csípte meg az iskola udvarán és percek alatt súlyos allergiás tünetek alakultak ki nála. Miután bementek a tanterembe, elkezdett viszketni és felhólyagosodni a bőre, és arra panaszkodott, hogy egyre jobban bedagad a szája.

A tanító felismerte, hogy az allergiás reakció nagy bajt jelent, és a gyermeket az iskola orvosi rendelőjébe vitte. A védőnő is megerősítette, hogy ez egy súlyos allergiás reakció, és azonnal beadta a gyermeknek az Epipen-injekciót, valamint kihívta a mentőket.

Az injekció beadása után 1-2 perccel a kisfiú azt mondta, hogy már nem annyira duzzadt a szája, vagyis az Epipen megállította az allergiás reakciót, tíz percen belül a mentők is a helyszínre érkeztek és ellátták, majd a kórházba vitték a gyermeket.

Hirdetés

A 24.hu azt is megjegyezte, hogy Szentendrén a tankerület által működtetett iskolák szeptemberben, még a tanévkezdés előtt kaptak két-két Epipent, ezáltal ott minden intézményben van már injekció. Hozzátették: egyre több önkormányzat hoz ehhez […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/09/23/darazscsipes-allergia-gyermek-eletenek-megmentese-szentendrei-iskolaban-epipben/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Nyolcvan oldtimer Ikarus érkezik Ferihegyre

Az Ikarus gyár nyolcvan autóbusza – köztük számos oldtimer jármű és ritkaság – mutatkozik be …