2023. február 6., hétfőMa Dóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.06. Dóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pénzt és autót lopott, majd egy fának ütközött a szolnoki ámokfutó

Hirdetés

Pénzt és autót lopott, majd egy fának ütközött a szolnoki ámokfutó

A megalapozott gyanú szerint egy 26 éves férfi szombat reggel két szolnoki családi ház ablakait kövekkel megdobálta, azok üvegei betörtek. Az utcában továbbhaladt, és az egyik ház előtt parkoló, nyitva hagyott gépkocsiból kivett 3000 forint készpénzt és egy tárcát a benne lévő okmányokkal, majd folytatta útját.

Még mindig ugyanabban az utcában, pár házzal arrébb egy újabb, nyitott állapotú autóra talált, amiben az indítókulcs is benne volt, így abba beült, majd a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül elhajtott.

A gépkocsival haladás közben Szolnok belvárosában egy forgalmi ok miatt megálló személygépkocsi hátuljába ütközött, és megállás nélkül továbbhajtott. Onnan pár utcányira a sofőr elvesztette uralmát a gépkocsi irányítása felett, és egy fának ütközött. Az autóról leesett a rendszámtábla, de a jármű még mindig működőképes volt, így innen is elhajtott a férfi.

Ezt követően egy balra ívelő útkanyarulatnál letért az úttestről, és az út menti ingatlan kerítésének ütközött, majd az ott lévő fának csapódva megállt. A sofőr – miután az ingatlan tulajdonosa tájékoztatta, hogy értesítette a rendőrséget – az összetört, járóképtelen autót hátrahagyva elszaladt a helyszínről.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/27/szolnok-rendorseg-ferfi-buncselekmeny-lopott-auto-utkozes-baleset/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Videó: Egy kidobott fenyőfa talált telibe egy luxusautót Esztergomban

Videó: Egy kidobott fenyőfa talált telibe egy luxusautót Esztergomban

A fedélzeti kamerás felvételen látható, ahogy az autós szabályszerűen halad, de a szél egyszer csak …