2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Példamutató hölgyeket keres az Emmi

Példamutató hölgyeket keres az Emmi

Ma éjfélig lehet szavazni a Nők Magyarországért Díj jelöltjeire. Olyan példamutató hölgyeket keres a Nők Magyarországért Klub, akik a járvány alatt kiemelkedő munkát végeznek – közölte az Emmi Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkársága.    

Négy kategóriában csaknem ötszáz jelölés érkezett: egészségügy, oktatás, szociális terület és egyéb kategóriákban lehetett javaslatot tenni. Ennek lezárása után egy kategóriánként felállított szakértői bizottság előszűrést végzett, és a klub tagjai is javasoltak, ám a végső nyerteseket a közönségszavazatok alapján hirdetik ki. A fődíj kategóriánként bruttó ötmillió forint, de különböző felajánlásoknak köszönhetően több díjjal is elismerik a jelölteket.  

Szavazni […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/30/peldamutato_holgyeket_keres_az_emmi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Verhetetlenek a rántott húsok

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/21/a_verhetetlen_rantott_husok/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …