2020. november 29., vasárnapMa Taksony napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2020.11.29. Taksony Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / PDSZ a szülőknek: Senki ne küldje óvodába, iskolába a gyermekét

Hirdetés

PDSZ a szülőknek: Senki ne küldje óvodába, iskolába a gyermekét

„Ne küldje óvodába, iskolába a gyermekét! Kérjék az óvodavezetőt, igazgatót, hogy igazolja a gyermekek hiányzását!” – írja felhívásában a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete.

Mint írják, sok levelet kapnak a szülőktől, akik féltik gyermekeiket: nem megfelelő a távolságtartás, nem mindenhol biztosítható a tanulócsoportok elkülönítése, az esetek túlnyomó többségében vagy nincs tesztelés, vagy csak megkésve.

A dolgozók és a szülők közös érdeke az ártalomcsökkentés a közoktatási intézményekben! Ne küldje óvodába, iskolába a gyermekét!

Hirdetés

– hangsúlyozzák, hozzátéve, ez nem azt jelenti, hogy pánikra, hanem hogy megoldásokra van szükség. Mint írják, ez a kormány és az oktatásirányítás felelőssége. Ameddig viszont a kormány nemcsak szavakban, hanem a tettek szintjén is elkötelezi magát az élet és az egészség védelme mellett, addig is lépéskényszerben vannak a szülők.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/08/pdsz_felhivas_oktatas_jarvany_koronavirus/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Erdő Péter: Meg kell építeni az élet hídját, ezen dolgoznak az orvosok, a betegápolók

Erdő Péter: Meg kell építeni az élet hídját, ezen dolgoznak az orvosok, a betegápolók

Az ember élete, minden nemzedék élete híd a múltból a jövő felé. Az élet hídját …