2021. május 12., szerdaMa Pongrác napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.12. Pongrác Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pazar koncertekkel indíthatja a fesztiválszezont

Hirdetés

Pazar koncertekkel indíthatja a fesztiválszezont

Liget néven új nyári rendezvénysorozat indul Székesfehérváron, a Fezen Fesztivál helyén. Amennyiben a vírushelyzet és a szabályozás is kedvezően alakul, a június 11-től szeptember 11-ig tartó rendezvénysorozaton minden hétvégén lesznek élőzenés koncertek.

A szervezők szerdai közleménye szerint a három hónapos programsorozaton fellép a hazai zenei élet java, mások mellett Ákos, Majka, a Bagossy Brothers, a Margaret Island, Rúzsa Magdi, a Never Say Never és a hazai rockzene legnagyobbjai is.

A júniusi előzetes szerint színpadra áll többek között a P. Mobil, Horváth Tamás, a Blahalouisiana és a Follow the Flow is.

Hirdetés

Kovács Antal főszervező arról még nem tudott beszámolni, hogy milyen körülmények vagy szabályok mentén tudnak nézőket fogadni, így jelenleg azt sem tudják, hogy védettségi igazolvánnyal, létszámkorlátozással, esetleg végre teljesen szabadon élvezhetik-e a koncerteket a zenekedvelők.

Éppen emiatt nem […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/28/szekesfehervar-fesztival-liget/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Az Index népe szólt: megvan az ellenzéki favorit

Reggeli cikkünkben részletesen foglalkoztunk vele, hogy a közvélemény-kutatási adatok alapján Karácsony Gergely és Jakab Péter …