2021. március 5., péntekMa Adorján napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.05. Adorján Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pataki Zita tíz sikertelen lombik után lemondott a gyerekről

Hirdetés

Pataki Zita tíz sikertelen lombik után lemondott a gyerekről

Lezárult egy korszak, Pataki Zita mára érzi igazán úgy, hogy elengedte a gyerek utáni vágyát – írja a Blikk, és emlékeztetnek arra, hogy a népszerű időjós és párja éveken keresztül küzdött azért, hogy gyermekük születhessen.

A gyerek utáni vágyat és érzéseket nem tudjuk olyan egyszerűen kontrollálni, ezek ösztönös dolgok. Akkoriban nem tudtam még, hogy ezt később hogy fogom gondolni, de mára lecsendesedett, letisztult bennem minden, és tudom, hogy a mi történetünk Attival így teljes

– fogalmazott a lapnak az időjós, aki egyébként annak idején videóblogot is készített küzdelmükről, azonban a tizedik lombikprogramjuk is sikertelen volt. Az örökbefogadást nagyon komplex döntésnek tartja, és a szíve mélyén sokáig ezt a lehetőséget sem vetette el, de végül letett róla – mondta el a lapnak.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/23/pataki_zita_gyerek_lombik/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Milliós kárt okozott a Képviselői Irodaházban a füstgránátos jobbikos

Milliós kárt okozott a Képviselői Irodaházban a füstgránátos jobbikos

„A krízishelyzetek fekete öves mestere” az a jobbikos fiatal, aki szerda este füstbombával okozott pánikot …