2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Partidrog miatt agyba-főbe verték a biztonsági őrök Siófokon

Hirdetés

Partidrog miatt agyba-főbe verték a biztonsági őrök Siófokon

Csoportosan és nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette, valamint súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a Siófoki Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki a vád szerint biztonsági őrként bántalmazott egy vendéget a nyári idegenforgalmi szezonban Siófokon – közölte az ügyészség.

A vád szerint a férfi és öt munkatársa tavaly augusztusban az egyik siófoki szórakozóhelyen körülvették a sértettet, akiről tévesen azt feltételezték, hogy korábban kábítószert kevert egy nőnek az italába. Mivel a sértett tagadta, hogy köze lenne a történtekhez, a vádlott először a nyakánál fogva a hónalja alá szorította és az oldalán megütötte, majd a földre vitte, és társaival együtt a fején, a vállán és a hátán legalább tízszer megrúgta.

A bántalmazás következtében a sértett rövid időre az eszméletét is elveszítette, végül a vádlott és társai kivitték a szórakozóhelyről, majd […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/31/megtamadtak-a-vendeget-a-biztonsagi-orok-siofokon/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

15 éves robogós fiút ért életveszélyes baleset Mezőkövesden

A robogós a Mezőkövesd belvárosa felől Szihalom irányába tartott a főúton, amikor a vele szemből …