2023. május 31., szerdaMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.31. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Parragh László: Nem szeretném kipróbálni, hogy lehet 300 ezerből megélni

Hirdetés

Parragh László: Nem szeretném kipróbálni, hogy lehet 300 ezerből megélni

„Nehéz gyerekkorom volt, meghaltak a szüleim kétéves koromban, ezért eléggé meghurcolt az élet, de ez végül kitartást, erőt, alkalmazkodási készséget, tanulás iránti vágyat adott nekem” – kezdte mondandóját Parragh László arra a kérdésre adott válaszában, mi kell ahhoz, hogy az embernek már huszonéves korában szárnyaljon a karrierje.

Parragh László Orbán Viktor tanácsadójaként büszkén mesélte, hogy nagyon sok fontos ember található a telefonkönyvében, maga a miniszterelnök is fél órán belül visszahívja, ha ő megcsörgeti. „Soros György is szerepel benne?” – érkezett Rónai Egon kérdése, mire válaszul közölte, hogy ő éppen nem, de vele nem is szívesen beszélgetne, mivel az ő személyes frusztrációja egy Magyarország elleni gyűlölet formájában jelenik meg.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/05/25/konkretan-ronai-egon-parragh-laszlo-iparkamara-vallalkozas/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hatéves kisfiával büntetőfékezett, baleset lett a vége

A férfi a hatéves gyermekével utazott még 2021. július 7-én személygépkocsijával Karcagon. Egy körforgalomhoz érve …