2022. július 6., szerdaMa Csaba napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2022.07.06. Csaba Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 404,00 Ft | USD: 392,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Parazitaölő szert javasolt a koronavírus ellen egy orvos

Hirdetés

Parazitaölő szert javasolt a koronavírus ellen egy orvos

2020 novemberében egy koronavírussal foglalkozó internetes csoportban posztolt az orvos arról, hogy a főleg állatgyógyászatban használat készítmény jó lehet a járvány elleni védekezésben. Ezt olvasta az a hatvani férfi, akinek az orvos megadta a termék forgalmazójának indiai címét. Egy nagpuri helyet, „a majomkirály temploma mellett”. A férfi azt tervezte, hogy megrendeli a szert. Az Indiában gyártott tabletták sem az európai, sem a magyar gyógyszerügyi hatóságoktól nem kaptak forgalomba hozatali engedélyt, emellett azt sem lehetett tudni, milyen körülmények között gyártják ezeket. Mivel nem ellenőrzött szerről van szó, a megfelelő minőséget sem tudta volna a hatóság garantálni. 

A hatvani férfi, az orvostól kapott információk és instrukciók alapján, száz tablettát rendelt a gyógyszerből, amit a forgalmazó 57 dollár ellenében elküldött Budapestre.

Bűnösségéről az illetékes járásbíróság fog dönteni. Az ügyészek indítványoztűl, hogy a bíró szabjon ki pénzbüntetést az orvossal szemben és rendelje el a lefoglalt tabletták elkobzását.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20220615–bunsegedkent-elkovetett-gyogyszerhamisitassal-vadolnak-egy-orvost.html

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Negyven hektár tarló égett le Berettyóújfalunál

Bányay Judit elmondta: előbb húsz hektáron égett az altalaj, de a szeles időben gyorsan terjedt …