2022. december 2., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2022.12.02. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 408,00 Ft | USD: 388,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Pár pillanaton múlhat sokak élete

Hirdetés

Pár pillanaton múlhat sokak élete

Alig akad olyan ember a világon, akinek ne szorulna egy picit görcsbe a gyomra, ha meghall egy szirénázó mentőautót, tűzoltóautót vagy rendőrautót: vajon ki lehet veszélyben, odaérnek-e időben, hazamehet-e még a szeretteihez valaha az, aki segítségre szorul?

Néha igazán csak pillanatok kérdése az élet vagy az elmúlás. A riasztástól számított legrövidebb időben kell a legtöbb esetben megérkeznie a segítségnek, késlekedésre nincs lehetőség. A megkülönböztetett jelzéseket használó gépjárműveknek minden esetben elsőbbségük van.

Persze ez nem jelenti azt, hogy útkereszteződésbe érve vagy piros lámpánál ne kellene egy kicsit lelassítaniuk. Már csak azért is, mert az autósok, kerékpárosok, gyalogosok figyelmetlensége miatt gyakori, hogy a mentősöknek, tűzoltóknak, rendőröknek váratlan akadályok miatt kell lelassítaniuk vagy megállniuk.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/10/05/veszelyhelyzet-mento-tuzolto-rendor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hétszáz tanár kezd polgári engedetlenségbe pénteken

Hétszáz tanár kezd polgári engedetlenségbe pénteken

Már 71 oktatási intézmény csatlakozott az országos polgári engedetlenséghez, amelyből húsz vidéki. Ezzel csaknem hétszáz, …