2023. december 11., hétfőMa Árpád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2023.12.11. Árpád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 381,00 Ft | USD: 354,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Papírfecnikre írt ülőhelyeket kaptak a Wizz Air utasai

Hirdetés

Papírfecnikre írt ülőhelyeket kaptak a Wizz Air utasai

Az egyik utassal az eindhoveni járat kapunyitását követően történt meg az, hogy miután beolvasta a jegyét, a kijelző pirosra váltott, és kiállították a sorból. Majd az utána követő két utas ugyanígy járt.

A beszámoló szerint az utas véletlenszerűen sorsolt jegye a 19C ülésre szólt a beszállókártyája szerint, azonban a földi kiszolgáló személyzet egy másik sorba terelte, ahol egy papírfecnit nyomtak a kezébe, amelyre tollal a 40C volt írva, amely a mosdók melletti ülés.

Az Utazómajom cikke szerint a Facebook-csoportjukban az esettel kapcsolatos bejegyzés alatt a kommentszekcióban ezt követően záporozni kezdtek a hasonló beszámolók.

Hirdetés

Egy másik utas tavaly vásárolt az egész családjának helyet a 38. sorban, becsekkoláskor azonban a 40. sorba tette őket át a rendszer, ahová a biztonsági szabályzat szerint nem is ülhettek volna gyerekekkel.

Felszállás előtt még őt és az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/09/29/wizz-air-legitarsasag-repulogep-jegy/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Három év börtönt kapott a honvédségtől eltávolított szexuális ragadozó

Dobó Dénes közleménye szerint a katonai tanács a vádlottat kétrendbeli szexuális kényszerítés bűntettének kísérletében mondta …