2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Óvatosan tekintsen az égre, apró szemű jég találhatja el

Hirdetés

Óvatosan tekintsen az égre, apró szemű jég találhatja el

A népi bölcsesség szerint a májusi eső aranyat ér, de ez nyilván nem vonatkozik a jégesőre, amely tönkreverheti a termést. Arról nem is beszélve, hogy lassan magunk mögött hagyjuk a májust, de a mindennapi esőzés csak nem akar megszűnni. 

Hétfő délután az erőteljes gomolyfelhő-képződésből a nyugati megyéket leszámítva ismét mindenütt nagy számban alakulnak ki záporok, zivatarok, amiket viharos szél, apró szemű jég, illetve felhőszakadás kísérhet. Az éjszaka első felében még előfordulhat csapadék, de egyre kisebb eséllyel; közben a felhőzet is országszerte csökken. 
A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11 fok között valószínű.
A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 18 és 22 fok között várható.A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/05/31/jegeso-felhoszakadas-idojaras/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Lázár János konzultációt indít a szívügyéről

Internetes konzultáció indul az ősztől közlekedő Hódmezővásárhely-Szeged tram-train (villamosvasút) üzemeltetéséről – tájékoztatta Lázár János, a beruházásért …