2021. április 18., vasárnapMa Andrea napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
2021.04.18. Andrea Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 327,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Óvadékra kértek pénzt az unokázós csalók, tízmillió forintot adtak nekik

Hirdetés

Óvadékra kértek pénzt az unokázós csalók, tízmillió forintot adtak nekik

Rendőrnek adta ki magát egy pár, és így tévesztett meg többeket az úgynevezett unokázós módszerrel. Az áldozataiknak azt mondták, hogy óvadékra kell a pénz, hogy a balesetet okozó rokonukat elengedjék a fogságból – olvasható a rendőrség portálján.

A police.hu beszámol róla, hogy egy férfi telefonált egy idős asszonynak 2020. augusztus 27-én délután, majd magát rendőrnek kiadva azt állította, hogy a nő fia balesetet okozott, és csak óvadék ellenében engedik szabadon.

Az álrendőr részletes tájékoztatást adott, és azt hazudta, hogy a balesetben, amit a fiú okozott, egy nő megsérült és kórházba került, a fiút pedig a rendőrségen fogva tartják, de óvadék ellenében kiengedik.

Hirdetés

A megtévesztett asszony, aggódva fiáért, összeszedte pénzét és arany ékszereit, amelyeket a telefonon kapott utasítások szerint a megadott címre vitt. Ott a pénzzel és ékszerrel teli borítékot átadta egy nőnek, akit a hívó elmondása alapján titkárnőnek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/04/06/unokazos-atveres-csalok-ovadek-rendorseg-elfogas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kásler Miklós szerint célszerű lenne kidolgozni egy járványellenes nemzeti programot is

Kásler Miklós szerint célszerű lenne kidolgozni egy járványellenes nemzeti programot is

Az öt nemzeti egészségügyi program mellé célszerű egy hatodik, járványellenes programot is kidolgozni – mondta …