2021. március 5., péntekMa Adorján napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.03.05. Adorján Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 302,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ötven méteres alagút épülne a Puskás Arénánál

Hirdetés

Ötven méteres alagút épülne a Puskás Arénánál

Nagy visszhangot váltott ki Stummer János videója, amelyben a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke olyan információt osztott meg, amely minősített adatnak számít, vagyis vélhetően államtitkot sértett, és emiatt büntetőeljárás indulhat ellene. A képviselő egy olyan beruházásról beszélt,  amelyet a nemzetbiztonsági bizottságon keresztül akartak sok évre titkosítani. A politikus elmondta, arra is felkészült, hogy lépéséért elmozdíthatják a bizottság éléről és bíróság elé állítják, de vállalja ezt, mert „képviselői esküje alapján mást nem tehet”. 

A kérdéses beruházásról később Facebook-posztban tett közzé információkat a Puskás Aréna, majd pedig a Miniszterelnökség is megszólalt, amely megerősítette a beruházás tervét a HVG.hu-nak. A tárca közlése szerint egy ötven méteres autós aluljáróról van szó.

A Miniszterelnökség sajtóirodája közölte, hogy a Puskás Aréna úgy kapott engedélyt, hogy fél év után felül kell vizsgálni azt, hogy jól működő közlekedési megoldás-e, hogy a hazai és külföldi védett személyeket a rendes közönség forgalmának időnkénti akadályoztatásával, várakoztatásával szállítják az Arénába.

A miniszterelnökség egy biztonsági kockázatokat mérlegelő felülvizsgálat eredményéről számolt be a lapnak. Eszerint jobb megoldás lenne, ha

Hirdetés

A VÉDETT SZEMÉLYEK, KIEMELT VENDÉGEK, ELŐADÓK AUTÓS KÖZLEKEDÉSI ÚTVONALA NEM KERESZTEZNÉ A TÖBB TÍZEZRES […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/23/stummer-janos-alagut-puskas-arena-allamtitok-miniszterelnokseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Merkely Béla: Szigorítás nélkül meredeken emelkedne a fertőzöttek száma

Merkely Béla: Szigorítás nélkül meredeken emelkedne a fertőzöttek száma

Ha nem lennének szigorítások, meredeken emelkedne a fertőzöttek száma, ezzel párhuzamosan az orvosi, kórházi kezelést …