2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Öten vertek meg az iskolában egy 13 éves fiút Nagykónyin, másnap kórházba került

Hirdetés

Öten vertek meg az iskolában egy 13 éves fiút Nagykónyin, másnap kórházba került

Csütörtök reggel, még a tanórák kezdete előtt esett neki egy fiú az osztálytársának, akit ököllel, többször is megütött. Ezután még négy másik diák csatlakozik hozzá, és ők is megverik a 13 éves fiút a Nagykónyi általános iskolában. Mindezt tucatnyian nézik az osztályteremben – számolt be az RTL Híradó.

A csatorna beszámolója szerint a rendőrség pénteken már elkezdte kihallgatni az érintetteket, és garázdaság gyanúja miatt indított büntetőeljárást, miután az áldozat szülei feljelentést tettek.

A Tamási Tankerületi Központ a Híradó megkeresésére azt közölte, hogy a 13 éves megvert kisfiú pénteken került be a kórházba, míg a többi tanulóval pszichológus foglalkozik, egyéni és csoportos foglalkozáson.

Jármi Éva pedagógiai szakpszichológus szerint „az áldozatvédelem biztosan az első”, és úgy véli, hogy a megvert kisfiúnak a családja mellett az lehet a legnagyobb segítség, ha az osztálytársaitól is […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/24/nagykonyi-altalanos-iskola-tamadas-verekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Egyre több az egyedülálló apa Magyarországon

Jelentősen emelkedett az egyedülálló apák száma itthon, egy felmérés szerint már 64 ezer férfi neveli …