2020. szeptember 20., vasárnapMa Friderika napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.20. Friderika Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Öt résztvevője lett koronavírusos a Szent István Egyetem gólyatáborának

Öt résztvevője lett koronavírusos a Szent István Egyetem gólyatáborának

Augusztus 15. és 19. között tartották Szarvason a Szent István Egyetem Budai Campusának gólyatáborát, ahol öten koronavírusosak lettek, írja a 444.

Az egyetem azt közölte, mind tünetmentesek, illetve nem hagyják el otthonaikat az előírt két hétig. Az egyetem szerint a szervezők előzőleg és a helyszínen is megtették a szükséges óvintézkedéseket, több ponton voltak kézfertőtlenítők és naponta ellenőrizték a résztvevők hőmérsékletét. A résztvevők odaúton maszkot is viseltek, valamint a tábor alatt is volt náluk.

A konyhai kiszolgálók maszkban végezték munkájukat, a legtöbb program szabadtéren zajlott. Az egyetem az eset után bejelentést tett a Nemzeti Népegészségügyi Központ felé is. Az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat vezetősége kapcsolatban áll a fertőzöttekkel és a többi résztvevővel és tájékoztatja az egyetem vezetését a hallgatók állapotáról.

A Szent István Egyetem azt is közölte, hogy úgy tudják, az egyetem campusai továbbra sem érintettek a fertőzéssel. Az egyetem a járványhelyzetre való tekintettel több gólyatábort nem tart meg.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/08/24/ot_resztvevoje_lett_koronavirusos_a_szent_istvan_egyetem_golyataboranak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Súlyos autóbaleset a 33-as főúton, egy ember meghalt

Egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek szombat délután egy balesetben a 33-as főút hajdú-bihari szakaszán …