2021. április 11., vasárnapMa Leó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.04.11. Leó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 358,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Öt megyében már csúcsot döntött a koronavírus harmadik hulláma

Hirdetés

Öt megyében már csúcsot döntött a koronavírus harmadik hulláma

A koronavírus-járvány utóbbi napokban látott gyorsulása az ország teljes területén emelni kezdte a regisztrált megbetegedések számát. Ám a harmadik hullám előtti kiinduló helyzetben, illetve a terjedésben azóta megfigyelt különbségek megyénként eltérő szituációt eredményeznek  derül ki a portfolio.hu összeállításából.

Pest, Fejér, Komárom-Esztergom, Nógrád és Somogy megyében már elérte vagy meghaladta a heti regisztrált fertőzöttek száma a második hullám csúcsán mért szinteket.

Hirdetés

Az elmúlt egy hétben a koronavírus-fertőzések közel felét Budapestről és Pest megyéből jelentették. A leglátványosabb Komárom–Esztergom megye helyzete, ahol megdőlt minden korábbi rekord a mai, háromszázat közelítő esetszámmal.

Kapcsolódó
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/03/03/koronavirus-koronavirus-magyarorszagon-fertozes-novekedes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek oltási kampányt indítottak a romák számára

Civil szervezetek „Oltass, hogy élhess!” címmel indítottak kampányt a  romák számára.  Közleményükben azt írták: tapasztalataik …