2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Őszödi beszéd és politikai humbug – feszültebb volt a miniszterelnök-jelöltek második vitája

Hirdetés

Őszödi beszéd és politikai humbug – feszültebb volt a miniszterelnök-jelöltek második vitája

Az RTL Klub által rendezett második vitán a tervezett kérdések között szerepelt:

  • a járványkezelés,
  • a rezsicsökkentés,
  • a szociális rendszer
  • és a kisebbségek jogai.

Ezek mellett érintették többek között a bevándorlás kérdését, de a legélesebb pengeváltást egymást jelöltjeinek emlegetése, valamint a jogállamiság és az elszámoltatás viszonya hozták.

Fekete-Győr András bedobta az őszödi beszédet

A Momentum elnöke szerint Dobrev Klára az őszödi beszéddel a háta mögött nem fog győzni, ezért is sürgette, hogy mindenki menjen el szavazni és segítse a generációváltást az ellenzéki vezetők soraiban.

Dobrev Klára azzal kontrázott, hogy a megállapodásuk alapján nem ők, hanem a szavazók döntik el, hogy végül ki lesz a miniszterelnök-jelölt. A DK aspiránsa bízik az emberek bölcsességében, és ahogy beszámoltunk róla, egyes vélemények szerint eddig ő áll a legjobban az előválasztáson.

Hirdetés

Karácsony Gergely olyan kormányzást sürget, ami túlmutat az elmúlt tizenkét év leváltásán, de nem szabad engedni belerángatni az ellenzéket a múlt vitájába.

Márki-Zay Péter nehezen látja, hogy a 2010 előtti kormányra szavaznának emberek, és azokat is meg kell nyerni, akik nem akarják visszahozni az akkori hibákat, ezért csatlakozott Fekete-Győr András véleményéhez.

Kinél vannak a problémásabb jelöltek?

Fekete-Győr András Dobrev Klárának szegezte a kérdést: tudja-e, hogy a DK kit támogat Szegeden? A Momentum elnöke szerint a DK által is támogatott, jobbikos Tóth Péter arról beszélt korábban, hogy „a végsőkig harcolunk a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen”.

Dobrev kifejtette, hogy az elmúlt napokban felhevült az előválasztás, etikai vizsgálatok kezdődtek, és ez nem jó irány, de egyébként olyan momentumosok is vannak, akiknek voltak vállalhatatlan mondatai a múltban. A DK jelöltje hangsúlyozta, ne úgy versenyezzenek egymással, hogy megpróbálják kizárni egymást.

Karácsony Gergely nem támogatja Tóth Csabát

Ha már jelöltek, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/24/oszodi-beszed-es-politikai-humbug—a-miniszterelnok-jeloltek-masodik-vitaja-mar-feszultebb-volt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dobrev Klára az Elkxrtukról az Indexnek: A hazugság hazugság marad

Dobrev Klára az Elkxrtukról az Indexnek: A hazugság hazugság marad

Mindenképp szerettük volna hallani Dobrev Klára, Szilvásy György és Hann Endre véleményét a csütörtökön a …