2020. október 21., szerdaMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
2020.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 310,00 Ft | CHF: 341,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Ördögnek nevezte a barátnőjét, cigarettacsikket nyomott el a combján

Ördögnek nevezte a barátnőjét, cigarettacsikket nyomott el a combján

Terrorban tartotta barátnőjét egy 28 éves férfi, akit a Kaposvári Törvényszék első fokon 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélt.

A büntetett előéletű gyanúsított, aki kaposvári remeteként híresült el, 2019 áprilisában költözött össze a párjával. Munkája nem volt, a nő spórolt pénzéből éltek. Rendszeresen drogozott és bántalmazta a nőt, majd májusban eldurvult a kapcsolatuk: az ágyban fekvő párjával váratlanul közölte, hogy ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal. Egy földbe vájt kunyhóban tartotta fogva. A kezeit összekötözte, összeverte, majd cigarettacsikket nyomott el a combján – írja az ügyészség.

Végül a nőt kivonszolta az épület elé, ahol megrugdosta, és a sorsára hagyta. A sértett napokig bujkált az erdőben, végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki értesítette a rendőröket.

Az ítélet egyelőre nem jogerős, az ügyészség súlyosbításért fellebbezett.

Kapcsolódó
<a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/10/15/ordognek_nevezte_a_baratnojet_cigarettacsikket_nyomott_el_a_combjan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Holttestet emeltek ki a Dunából, a rendőrség segítséget kér

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen személy rendkívüli halála miatt folytat eljárást – derül ki a …