2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor üzent a kritikusának: Örülök, hogy visszatért a nyugdíjból

Orbán Viktor üzent a kritikusának: Örülök, hogy visszatért a nyugdíjból

Martin Schulz egy baloldali német lapnak, a Frankfurter Rundschaunak adott nemrég interjút, amelyben arról beszélt, hogy lehetetlenség reintegrálni az uniós politikába a „szélsőjobboldali” politikusokat, köztük Orbán Viktort és Jaroslaw Kaczynskit, a lengyel kormánypárt (PiS) elnökét. 

Hozzátette, az Európai Néppártot vezető Manfred Webert azon dolgozik, hogy az Európai Bizottság következő elnöke „a Kaczynskiktől és Orbánoktól függjön”, és ez a német konzervatív pártokon, a CDU-n és a CSU-n belül is aggodalmakat váltott ki. Mint mondta, tiszteli Webert, de szerinte tévúton jár.

Az álom, hogy reintegrálja Orbánt, Kaczynskit és másokat az európai politikába, egyszerűen irreális. Ezek az emberek nem vállalnak értékközösséget Európával, legfeljebb hasznot akarnak húzni belőle. Csak a pénz érdekli őket, sőt Orbán most azt a benyomást kelti, hogy már a pénz se kell neki, ugyanis az oroszok és a kínaiak kivásárolták őt. Ezért téves az út, amelyen Manfred Weber jár, és kíváncsian várom, hogy [Ursula] von der Leyen asszony miként reagál erre

– mondta Martin Schulz.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/09/orban-viktor-twitter-x-uzenet-martin-schulz-europa-europai-parlament/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Oklevelet kapott Karácsony Gergelytől a buszsofőr, aki levezetett egy szülést a buszon

Oklevelet kapott Karácsony Gergelytől a buszsofőr, aki levezetett egy szülést a buszon

Korábban mi is megírtuk, hogy a Széll Kálmán téren, a 149-es buszon szülte meg gyermekét Budapesten …