2021. május 16., vasárnapMa Botond, Mózes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
2021.05.16. Botond, Mózes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 293,00 Ft | CHF: 325,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor: Tudom, hogy a mostani érettségi nehezebb

Hirdetés

Orbán Viktor: Tudom, hogy a mostani érettségi nehezebb

Sok sikert az érettségizőknek – mondja új videójában Orbán Viktor, akinek, úgy tűnik, volt ideje anyák napján megtekinteni a Teleki Blanka Gimnáziumot Székesfehérváron, ahol érettségizett. A miniszterelnök felidézte, hogy az intézmény egyébként régebben lányiskola volt, olyannyira, hogy az osztályban, ahova járt, harminc lány és hat fiú volt. 

Életem legszebb évei voltak ezek 

– emelte ki, majd hozzáfűzte, hogy mindig elérzékenyül egy kicsit, amikor elmegy a gimnázium épülete mellett, mert eszébe jutnak tanárai, akik megpróbáltak embert faragni belőle. Felidézte azt is, hogyan érettségizett, és azt mondta, tudja, hogy a mostani érettségi nehezebb, mert a diákoknak alig volt személyes felkészülési lehetőség. 

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/05/03/orban-viktor-erettsegi-szekesfehervar/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szlovák férfitól szerezte be a drogot a magyar díler

Két férfira figyeltek fel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodájának (KR NNI) nyomozói pár hónappal ezelőtt. Egyikük …