2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor is felkerült Ukrajna ellenségeinek listájára

Hirdetés

Orbán Viktor is felkerült Ukrajna ellenségeinek listájára

Az Ukrajna ellenségeit listázó oldalon a nevek mellett olyan személyes adatok is helyet kaptak, mint a születési dátum, az útlevélszám és a lakcím. A HírTV beszámolója szerint az ultranacionalista körök így listázzák Ukrajna ellenségeit.

A Mirotvorec honlapot 2014-ben az után hozták létre, hogy Oroszország annektálta a Krímet, és elfoglalta a Dombász egy részét.

A honlap „halállistáján” már több tízezer ember neve szerepel, ami egyúttal személyiségi jogokat is megsért, hiszen a listán szereplők személyes adatait, születési dátumát, lakcímét és útlevéladatait is közlik.

Hirdetés

A beszámoló szerint ilyen információkhoz csak az ukrán belbiztonsági szervek férnek hozzá, így valószínűsítik, hogy ezekhez szivárogtatás útján jutott hozzá a Mirotvec.

A szélsőjobboldali honlap a kárpátaljai magyar közösség életét is megnehezítette az elmúlt években. A működtetők által kettős állampolgárnak vélt kárpátaljai magyarok személyes adatait is rendre feltöltik a portálra, különösen azokét, akik hivatalokban, intézményekben valamilyen tisztséget […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/05/01/haboru-orosz-ukran-konfliktus-oroszorszag-ukrajna-orban-viktor-lista-ellenseg/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Drámai fotókon, ahogy 150-nel csapódott egy energianyelőbe egy autó az M1-esen

Magyar Közút azt írja a Facebook-oldalán, hogy a mozgó tereléshez kapcsolódóan a szokásos módon 100-as, majd …