2021. július 31., szombatMa Oszkár napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.07.31. Oszkár Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 357,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor idén is megy Kötcsére piknikezni

Hirdetés

Orbán Viktor idén is megy Kötcsére piknikezni

A Somogy megyei településen a Polgári Magyarországért Alapítvány által meghívottak bográcsoznak majd egyet, utána pedig meghallgatják Orbán Viktor miniszterelnök beszédét. Meglepő viszont, hogy a Fidesz parlamenti frakciójából nem minden embert hívtak el az eseményre. 

A Népszava szerint úgy fest, hogy a kormányfő beszédében – hacsak addig nem történik valamilyen jelentős politikai esemény, ami ezt felülírja – most nem sok újdonság lesz: többé-kevésbé ugyanazt fogja hangoztatni, amit idén eddig is mondott a járvánnyal, migrációval, családpolitikával, gazdasági nyitással és Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban.

A kormányfő várhatóan arról fog beszélni, hogy a járvány miatt bekövetkezett gazdasági krízis fokozta a migrációs nyomást Európán és hogy „Soros György és hozzá köthető álcivil szervezetek” is erősen lobbiznak az Európai Unió […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/07/05/orban-viktorral-iden-is-kotcsere-megy-piknikezni/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Rejtélyes építkezés kergeti őrületbe a nyaralókat Siófokon

Az építkezés hétfőn kezdődött, és azóta a közelben lévő társasháznál, étteremnél, valamint üzletnél sem tudnak …