2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor Hatvanpusztáról: Nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba

Hirdetés

Orbán Viktor Hatvanpusztáról: Nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba

Jakab Péter azzal kezdte az azonnali kérdések óráját, hogy már Joe Biden is gengszternek nevezte Orbán Viktort. Vajon mi ennek az oka? – tette fel a kérdést a Jobbik elnöke, aki közölte, hogy „el fogjuk számoltatni önt és a bandáját”.

Jogállami keretek között az nem értelmezhető, hogy még mindig szabadlábon vannak

– folytatta a miniszterelnök-jelölt, hozzátéve, hogy nem hallgatózni kell, „Big Brothert játszani”, hanem ki kell menni az emberek közé.

Hirdetés

Orbán Viktor a Joe Biden kijelentését érintő kérdésre rövid választ adott:

Az Egyesült Államok elnöke összekeverte Magyarországot Ukrajnával.

Jakab Péter szerint Orbán Viktor az elmúlt tizenegy évben „lopott magának egy saját országot”, de ami még ennél is nagyobb bűn, hogy egymásnak ugrasztotta a magyar embereket. Az ellenzéki politikusnak sem a szíve csücske a szivárványos zászló, de nem tenné az érintetteket a gyűlölet céltáblájává; a gyűlölet visszahullik a gyűlölködő fejére – utóbbi mondatot taps követte a kormánypárti sorokból. „Fogja vissza magát, mert a börtönben is lehet Orbán Viktorból Orbán Viktória” – zárta hozzászólását Jakab.

Próbáltam megérteni, mi a kérdés, láthatóan a porondmester nincs itt, akkor a kérdések sem mennek

– szólt Orbán Viktor viszontválasza, aki leszögezte, hogy 2010 óta mind a nemzeti, mind az állami vagyon nőtt, ellentétben „az ön szövetségesének kormányzati időszakával.

Ez kommunista beszéd

A szocialista Tóth Bertalan azzal indított, hogy Magyarországon kétmillióan élnek létminimum alatt, ami a Fidesz-kormány szégyene. Minden dolgozó megérdemli a biztos megélhetést, ezért ők azt vallják, hogy aki minimálbért kap, az ne adózzon.

Orbán Viktor válaszában arra hívta fel a figyelmet, hogy 2022-től a minimálbér magasabb lesz, mint a baloldali kormányzás idején az átlagbér volt. Arról lehet vitát folytatni, melyik a jó adórendszer, de a puding próbája az evés, a mostani pedig működik.

Varju László gazdasági számokkal támadta a kormányt, szerinte a 21 ezer milliárd forintos államadósságot sikerült negyvenezer milliárdra feltornászni. Ha a rengeteg pénzt, amelyet a kormány elköltött, a köz érdekében használták volna fel, nem hunyt volna el harmincezer ember.

Az ön beszédje egy kommunista beszéd, ők csinálták azt, hogy amit elkövettek vagy amire készültek, azzal vádolták meg ellenfeleiket

– reagált a kormányfő.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/20/orban-viktor-hatvanpusztarol-nalunk-az-a-szokas-hogy-a-gyerekek-nem-beszelnek-bele-a-szulok-dolgaiba/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Áder János: Magyarország területének 13 százalékát elsivatagosodás fenyegeti

Alig található a Földön jó minőségű, könnyen hozzáférhető, tisztítás nélkül fogyasztható víz, mert az emberiség …