2023. március 27., hétfőMa Hajnalka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.03.27. Hajnalka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 358,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Szabadságmenet és Béketüntetés március 15-én

Hirdetés

Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc, Szabadságmenet és Béketüntetés március 15-én

9 órakor a Kossuth téren, az ünnepélyes zászlófelvonással indul a fővárosban a programsorozat március 15-én. 9:20-kor indul a Huszármenet a Nemzeti Múzeumhoz, a Múzeumkertben 10:30-kor kezdődik az ünnepség, beszédet mond Csák János kultúráért és innovációért felelős miniszter.

A várnegyedben több helyszínen folyamatosan zajlanak majd a családi programok, előadások, kiállítások, történelmi séták, lesznek lovas huszárok, ahogy fegyverbemutató is, a részletes programtervet itt találja.

10-15 óra között nyitva lesz a Parlament, az érdeklődök megtekinthetik a Díszlépcsőházat, a Kupolacsarnokot, valamint a Szent Koronát.

Orbán Viktor Kiskőrösön, Gyurcsány Ferenc Budapesten

Orbán Viktor 15 órától Kiskőrösön, a Petőfi Szülőház előtt tartja ünnepi beszédét, amit művészeti előadások, valamint Domonyi László polgármester köszöntője előz meg. A kormányfő látogatása alkalmából az egyik helyi pizzéria narancsos pizzát készít.

Hirdetés

A Demokratikus Koalíció szintén 15 órától a budapesti Egyetem téren tartja március 15-i rendezvényét, amelyet az alábbi felütéssel reklámoznak: „Hosszú idő után az első alkalom lesz, hogy egy színpadon mond beszédet Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, és Dobrev Klára árnyék-miniszterelnök”.

A Civil Sugárút nevű programsorozat március 14-én indult a Hősök terén, ennek […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/03/14/marcius-15-nemzeti-unnep-megemlekezes-tuntetes-orban-viktor-gyurcsany-ferenc-ellenzek-fidesz-kdnp/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meg akartak erőszakolni egy 15 éves lányt Újbudán

A vád szerint február 28-án este a 11. kerületi Költők Parkjában találkozott a román férfi …