2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor: Februárban érkezik a fegyverpénz

Hirdetés

Orbán Viktor: Februárban érkezik a fegyverpénz

A korábban bejelentett 10 százalékos béremelés mellett a kormány jövőre a rendőröknek és a katonáknak hathavi fizetésüket fegyverpénzként odaadja – erről Orbán Viktor adott hírt Facebook-oldalán.

A hétfőn közzétett videóban a miniszterelnök elmondja, rendőri és katonai vezetők jártak nála. Mindannyiunk nevében megköszönte nekik azt a fantasztikus munkát, amit ebben az évben végeztek: a rendőrök és a katonák nélkül nem tudtunk volna védekezni a vírussal szemben, kórházakba is bementek, egészségügyi feladatokat is vállaltak, de nélkülük nem tudtuk volna a migránsok tömegeit sem megállítani a határnál – fogalmazott a miniszterelnök.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/12/20/orban-viktor-miniszterelnok-facebook-video-katona-rendor-beremeles-fegyverpenz-hathavi-fizetes-2022/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csak egy macska volt a Heves megyében látni vélt párduc

Csak egy macska volt a Heves megyében látni vélt párduc

Csak egy fekete macska volt az a „párduc”, amelyet Heves megyében, Kerecsend közelében láttak a …