2023. március 28., keddMa Gedeon napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
2023.03.28. Gedeon Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 385,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 388,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor: Európa nagy veszélyben van, sürgősen cselekedni kell!

Hirdetés

Orbán Viktor: Európa nagy veszélyben van, sürgősen cselekedni kell!

Azt mondta: hajnal 3-kor ért véget az Európai Tanács ülése, és, mint mondta „azért tartott ilyen sokáig, mert a migráció kérdését kellett megtárgyalnunk. A nyomás nő, lassan elviselhetetlenné válik, immáron a nyugati országok számára is”.

Nem lehet tovább elodázni, szembe kellett nézni a helyzettel, és világosan ki kellett mondani, hogy Európa nagy veszélyben van. Sürgősen cselekedni kell!

– mondta Orbán Viktor, hozzátéve: ebben a tagállamok egyet is értettek, az Európai Bizottságban ülő brüsszeli vezetőket viszont – állítása szerint – még meg kell győzni arról, hogy azonnali cselekvésre van szükség. 

Hirdetés

A miniszterelnök szerint e cselekvés része lenne a Magyarországgal szembeni jogi eljárások felfüggesztése és visszavonása, illetve támogatni kellene a tagállamokat a határkerítések építésében és a határvédelem megerősítésében is. 

Ezen múlik Európa jövője

– mondta a videó végén […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/10/orban-viktor-europai-tanacs-csucstalalkozo-brusszel-videos-bejelentkezes-migracio/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Óriási tűz van a gyáli szeméttelepen

A Kőrösi úton kigyulladt hulladék-feldolgozóban mintegy ötszáz négyzetméteren égnek a papírbálák. A lángok már egy …