2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor estig egyeztetett Pintér Sándor belügyminiszterrel

Hirdetés

Orbán Viktor estig egyeztetett Pintér Sándor belügyminiszterrel

Ahogy arról az Index is beszámolt, Orbán Viktor miniszterelnököt péntek reggeli rádióinterjújában megkérdezték a 15 éves fiúval szexuális viszonyt folytató pedagógiai asszisztens ügyéről is, amely nagy botrányt kavart. A kormányfő azt mondta: „Nem vagyok meglepve egyáltalán, hallván azokat a reakciókat, hogy miket mondtak a magyarok. És ha tehetnék, meg is tennék azt, amit mondanak.”

Én is föl vagyok indulva, és fel kell tennem azt a kérdést, hol voltak ilyenkor a felnőttek? Hol volt az iskolaigazgató, hol volt a tankerület, amelynek az a dolga, hogy megvédje a gyerekeket? […] Hol vannak azok az állami emberek, akiknek az a dolguk, hogy vigyázzanak a gyerekeinkre?

– sorolta a kérdéseit Orbán Viktor.

Magyarázatot várt Pintér Sándortól

A miniszterelnök ezután azt mondta, ezzel az üggyel személyesen neki is foglalkoznia kell, és erre szánja a péntek délutánt, amikor találkozik Pintér Sándor belügyminiszterrel. Mint mondta: választ szeretne kapni a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/02/24/pedagogiai-asszisztens-obudai-iskola-gyermekvedelem-orban-viktor-pinter-sandor/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A magyarok döntő többsége továbbra is Orbán Viktort támogatja

Közel egy évvel a 2022-es országgyűlési választás után is töretlen Orbán Viktor népszerűsége, akit tízből …