2021. február 27., szombatMa Ákos, Bátor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.27. Ákos, Bátor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor: előbb a járvány elleni védekezés, aztán jöhet a kampány

Hirdetés

Orbán Viktor: előbb a járvány elleni védekezés, aztán jöhet a kampány

A parlamentben tartotta szezonnyitó frakcióülését a Fidesz–KDNP. A szokásos vidéki kitelepülésről a járvány miatt ezúttal lemondtak.

24.hu információ szerint a kormányfő részletesen beszámolt a koronavírus és a védekezés alakulásáról, a vakcinabeszerzésekről és az egészségügyi intézkedésekről.

Orbán Viktor arra is kitért, hogy a járványvédelmi intézkedések elhamarkodott lazítása súlyos veszéllyel járhat. Portugáliát hozta fel példának, ahol újra leterhelte a kórházakat a korlátozások idő előtti feloldása. Ezért a miniszterelnök csak fokozatosan enyhítene a szabályokon, az átoltottságtól függően döntene a lépcsőzetes nyitásról.

Hirdetés

Kapcsolódó

Zacher Gábor: A nyitással meg kell várni az átoltottságot

Az orvos szerint nem érdemes nagy jelentőséget tulajdonítani annak a statisztikának, hogy a férfiak jobban ki vannak téve a Covid–19 szövődményeinek.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/10/orban-viktor_fokozatos_nyitas_covid_vakcina_fidesz_kdnp_frakcioules_parlament_vakcina_2022/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Borúsan indul a hétvége, feltámad a viharos szél

Borúsan indul a hétvége, feltámad a viharos szél

Szombaton a jelenlegi front felhőzete délelőtt elhagyja a déli területeket is, ezt követően felhőátvonulásokra kell …