2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor Donald Trump bírósági ítéletéről: Becsületes embernek ismertem meg

Hirdetés

Orbán Viktor Donald Trump bírósági ítéletéről: Becsületes embernek ismertem meg

„Becsületes embernek ismertem meg Donald Trump elnök urat. Elnökként mindig Amerikát helyezte előtérbe, személye tiszteletet követelt a világban, és a tiszteletet a béke építésére használta fel. Hadd hozzák meg az ítéletet az emberek novemberben! Folytassa a harcot, elnök úr” – így reagált Orbán Viktor miniszterelnök az X-en arra a hírre, hogy mind a 34 vádpontban bűnösnek találták a hallgatásipénz-perben Donald Trump volt amerikai elnököt. 

I’ve known President @realDonaldTrump to be a man of honour. As President, he always put America first, he commanded respect around the world and used this respect to build peace. Let the people make their verdict this November! Keep on fighting, Mr. President!

— Orbán Viktor (@PM_ViktorOrban) May 31, 2024

Mint megírtuk, Donald Trump az első amerikai exelnök, aki büntetőügyben került a vádlottak padjára. Üzleti nyilvántartásai 34 rendbeli meghamisításával vádolták az úgynevezett a hallgatásipénz-ügyben.

Hirdetés

Az ügyész szerint így próbálta leplezni, hogy a 2016-os elnökválasztási kampány előtt pénzt fizetett egy felnőttfilmesnek, Stormy Danielsnek, akit 130 ezer dollárral próbáltak rávenni arra, hogy hallgassa el korábbi viszonyát a nős üzletemberrel.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/05/31/orban-viktor-reakcio-donald-trump-birosagi-itelet-per-hallgatasi-penz/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Karácsony Gergely demonstrációt szervezett az NVI elé

Cikkünk frissül… 18.07: Kollégánk arról számolt be, hogy az épület előtt rengeteg ember van, mintegy 2-300 …