2021. október 23., szombatMa Gyöngyi napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2021.10.23. Gyöngyi Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor: Be vagyunk oltva a woke-vírus ellen

Hirdetés

Orbán Viktor: Be vagyunk oltva a woke-vírus ellen

  • Elkezdődött a negyedik demográfiai konferencia a Várkert Bazárban, a kormány gigakonferenciáján honvédő hangulat uralkodott. A baloldali eszméktől, a zöldpolitikától is meg kell menteni a család intézményét, miközben a nyugati világ népesedési válságát továbbra is migrációval orvosolná a fősodor. A jobbos ideológiai kiállásokon kívül voltak érdekességek. Orbán Viktor elmondta, 2010 óta negyven százalékkal csökkent Magyarországon az abortuszok száma, Donald Trump egykori jobbkeze, Mike Pence pedig Kína-ellenes koalíciót építgetett Budapesten. A részletek itt!
  • Pálinkás József, az Új Világ Néppárt elnöke az Index Kibeszélő című műsorában vendégeskedett. A politikus úgy véli, nincs olyan miniszterelnök-jelölt a palettán, akit maradéktalanul alkalmasnak tart az ország vezetésére, mégis leginkább Márki-Zay Péterrel szimpatizál, ezért is támogatja őt az előválasztáson. Előválasztásról, populista ígéretekről, az ország érdekeit felülíró pártérdekekről is beszélgettünk.

  • Szeptember 28-ig adhatjuk le a szavazatunkat az ellenzéki előválasztáson, az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/09/23/napi-hirosszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Dobrev Klára az Elkxrtukról az Indexnek: A hazugság hazugság marad

Dobrev Klára az Elkxrtukról az Indexnek: A hazugság hazugság marad

Mindenképp szerettük volna hallani Dobrev Klára, Szilvásy György és Hann Endre véleményét a csütörtökön a …