2020. szeptember 21., hétfőMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor: Általános korlátozásra nem kell számítani

Orbán Viktor: Általános korlátozásra nem kell számítani

Az idősekre a legveszélyesebb a vírus, ezért most is felelősségteljesen kell vezetni az idősotthonokat – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban, a Jó reggelt, Magyarország! pénteki adásában. A kormányfő a Kamaraerdei úti idősotthonra vonatkozó konkrét kérdésre azt mondta, hogy az fővárosi fenntartású, ezért a védekezést vegye komolyan a Karácsony Gergely, és ne írogasson levelet írjon neki.

A járvány második hullámáról a kormányfő azt mondta, hogy a nemzeti konzultáció tétje az volt, hogy megtudják, milyen intézkedéseket hajlandóak az emberek elfogadni. Orbán Viktor úgy fogalmazott 

az emberek azt akarják, hogy Magyarország működjön.

Tisztában van a jelenlegi bizonytalansággal, sokan attól tartanak, hogy megint olyan szigorú korlátozások következnek, mint tavasszal. A kormányfő kijelentette:, kabinetje nem készül ilyenre, általános korlátozásra nem kell számítani.

Ha valahol egy iskolában felüti a fejét a járvány, akkor sem lesz bezárás.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/09/11/orban_viktor_altalanos_korlatozasra_nem_kell_szamitani/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Független jelölt lett Vatta új polgármestere

Birinyi László lett a Borsod–Abaúj–Zemplén megyei Vatta új polgármestere. A posztért öt független jelölt indult …