2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor a szlovén kormányfővel találkozott Bledben

Orbán Viktor a szlovén kormányfővel találkozott Bledben

Orbán Viktor magyar miniszterelnök Janez Jansa szlovén kormányfővel találkozott a szlovéniai Bledben.

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Janez Jansa szlovén miniszterelnök találkozója a szlovéniai Bledben 2020. szeptember 1-jén. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien CherForrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Mint arról korábban beszámoltunk, Orbán Viktor a 15. Bledi Stratégiai Fórumon azt mondta, hogy Magyarországon azért küzdünk, hogy érvényesíthessük kereszténydemokrata-konzervatív demokráciafelfogásunkat a liberális nézetekkel szemben. A magyar miniszterelnök hangsúlyozta: hazánkban az intellektuális szuverenitásért zajlik a harc, hogy „ne csak egy, mindenki által elfogadott szemszögből vizsgálhassuk az európai intézményeket és politikát, és lehessen vitázni olyan fogalmakról, mint a család, nemzet, kulturális hagyományok, vallás és migráció”.

A rendezvényen felszólalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is, aki a helyszínen úgy fogalmazott: Magyarország „nagy önbizalommal és a siker egyértelmű reményével tud beszállni” a beruházásokért folytatott globális küzdelembe.

Forrás:
https://www.origo.hu/itthon/20200901-orban-viktorjanez-jansaval-talalkozott-bledben.html

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A MOK elnöke szerint nem kellene műtéteket végezni azokban a kórházakban, ahol koronavírus-fertőzötteket látnak el

A MOK elnöke szerint nem kellene műtéteket végezni azokban a kórházakban, ahol koronavírus-fertőzötteket látnak el

Interjút adott Kincses Gyula, a Magyar Orvosi Kamara elnöke az ATV Startnak, azt állítva, hogy  …