2021. március 2., keddMa Lujza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.02. Lujza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Viktor a kínait választja, Szijjártó Péternek mindegy, hogy mit kap

Hirdetés

Orbán Viktor a kínait választja, Szijjártó Péternek mindegy, hogy mit kap

Fontos, hogy a szakemberek véleményére adjunk, én nem vagyok olyan képzett virológus, mint a baloldali képviselők a parlamentben, akik jól láthatóan kívülről tudják minden vakcinának az összetételét, fantasztikusan tudatában vannak a hatásmechanizmusoknak, remekül ismerik annak a vírusnak a természetét, amellyel jelenleg a világ komplett tudományos közössége próbál foglalkozni – válaszolta szerdán Szijjártó Péter arra az újságírói kérdésre, hogy melyik koronavírus elleni vakcinát választaná. A politikus a sajtótájékoztató vonatkozó részletét saját Facebook-oldalára töltötte fel. 

A sajtótájékoztatón, ahol az is téma volt, hogy a Sinopharm iratainak egy része már december óta Magyarországon van, a külügyminiszter hangsúlyozta: a magyar szakemberekben bízik, tehát teljesen mindegy neki, hogy milyen vakcinával oltják be, „amilyen jut.”

Hozzátette: Két dolog miatt sem aktuális a kérdés.

„Egy, hogy novemberben átestem a betegségen, tehát egyelőre nem aktuális az oltás, illetve még nem tart ott az oltási terv, hogy mi, kormányzati képviselők megkaphassuk a vakcinát, és mivel nem vagyok baloldali polgármester, ezért eddig sem tudtam megkapni, tehát nálam ez még a jövő zenéje” – szúrt oda az ellenzéknek a gyöngyösi politikai elit oltási botrányára utalva a miniszter. 

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/02/17/orban-viktor-a-kinait-valasztja-szijjartonak-peternek-mindegy-hogy-mit-kap/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kinek előny vagy hátrány a kétfordulós miniszterelnök-jelölti előválasztás?

Kinek előny vagy hátrány a kétfordulós miniszterelnök-jelölti előválasztás?

Az ellenzéki együttműködés pártjai (Demokratikus Koalíció, Jobbik, LMP, Momentum, MSZP, Párbeszéd) a napokban állapodtak meg …