2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Balázs azt javasolja David Pressmannek, hogy a saját portáján söprögessen

Hirdetés

Orbán Balázs azt javasolja David Pressmannek, hogy a saját portáján söprögessen

Az Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége csütörtökön satóközleményben fejezte ki, hogy mennyire aggódnak a magyar szuverenitásért, miután a Szuverenitásvédelmi Hivatal vizsgálatot indított a Transparency International Magyarország Alapítvány és az Átlátszó ellen. Matthew Miller szóvivő szerint „a magyar kormány azon igyekezete, amely a független szervezetek zaklatására, megfélemlítésére és megbüntetésére irányul, ellentétes a demokratikus kormányzás jogállamiságban gyökerező elveivel”.

Éles vita alakult ki az elmúlt napokban David Pressman, az Egyesült Államok budapesti nagykövete és a Szuverenitásvédelmi Hivatal között. Az amerikai diplomata vasárnap a félelemgépezet részének nevezte a Szuverenitásvédelmi Hivatalt, mire azt a választ kapta, hogy a magyar szabályozás megítélését bízza inkább a magyar emberekre.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2024/06/28/orban-balazs-david-pressman-nagykovet-egyesult-allamok-szuverenitasvedelmi-hivatal/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Mentőautó borult fel Budapesten, a Bocskai úton

Mentőautó és személygépkocsi ütközött vasárnap délután Budapest XI. kerületében a Bocskai úton, a mentő a …