2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Orbán Balázs az Erasmus-ügyről: Ez nyílt hatalmi zsarolás

Hirdetés

Orbán Balázs az Erasmus-ügyről: Ez nyílt hatalmi zsarolás

Véleménye szerint tervek nélkül nem lehet egy ország politikáját meghatározni, azonban naponta vannak kihívások, amelyekre rövid távú megoldásokat kell találni. Orbán Balázs az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy a legnehezebb helyzetekre is fel kell készülni. Példaként említette a rezsicsökkentés védelmét és az elfogadott költségvetést, amelynek keretében – mint fogalmazott – a nagy célok elérése biztosítva van.

rekordszintű inflációval kapcsolatban emlékeztetett, hogy Orbán Viktor miniszterelnök korábban már kiosztotta a feladatokat mind a kormánytagoknak, mind pedig a jegybankelnöknek; a cél az egy számjegyű infláció elérése. Véleménye szerint ezért is olyan fontosak az ársapkák.

Ha az emberek látják, hogy egyes termékeket ársapka véd, az olyan biztonságot ad, amelyet ő nem szívesen cserélne el

– fogalmazott a miniszterelnök politikai igazgatója, aki szerint kulcsszerepet játszik az élelmiszeripar és az ellátási láncok megerősítése. Elmondta, hogy a kormány az uniós források egy részét is átcsoportosította erre a területre, hogy az agrárágazat, élelmiszeripar területén szükséges fejlesztéseket végre lehessen hajtani.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/01/19/orban-balazs-politikai-igazgato-pedagogus-beremeles-erasmus-oroszorszag-ukrajna-haboru-arsapka/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szijjártó Péter: Megérkezett a három mobil mentőállomás

A külügyminiszter azt írta, hogy a két kisebb és egy komplex műtőképességekkel is rendelkező klinikai …