2020. november 24., keddMa Emma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
2020.11.24. Emma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 303,00 Ft | CHF: 333,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Operatív törzs: kedd éjféltől általános kijárási tilalom jön

Hirdetés

Operatív törzs: kedd éjféltől általános kijárási tilalom jön

Az operatív törzs is megtartotta tájékoztatóját, miután Orbán Viktor miniszterelnök számos kemény korlátozó intézkedést helyezett kilátásba a járvány terjedésének lassítása, valamint az egészségügyi rendszer működőképességének fenntartása érdekében arra az esetre, ha az Országgyűlés megszavazza holnap a rendkívüli jogrend 90 napra való kiterjesztését. 

Kapcsolódó

Index – Belföld – Orbán: Szigorítunk, bezárjuk az éttermeket, stadionokat és középiskolákat

Kijárási és gyülekezési tilalom jön kedd éjféltől, ha a parlament megszavazza a felhatalmazást.

Hirdetés

Kiss Róbert rendőralezredes, az ügyeleti központ helyettese megismételte a miniszterelnök által már bejelentett, legfontosabb tervezett intézkedéseket, amelyek a rendőrség hatásköreit is érintik. 

„Kedd éjféltől általános kijárási és gyülekezési tilalom jön, ha a parlament megszavazza a felhatalmazást a rendkívüli jogrendre” 

– közölte az alezredes. […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2020/11/09/operativ_torzs_koronavirus_rendorseg_kijarasi_tilalom/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Csupaorr videó jelent meg a budapesti állatkert lakóiról

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/11/24/csupaorr_video_jelent_meg_a_budapesti_allatkert_lakoirol/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …