2021. december 3., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.03. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Online is részt lehet majd venni a népszámláláson

Hirdetés

Online is részt lehet majd venni a népszámláláson

Internetes felületen is részt lehet majd venni a 2022-es népszámláláson Magyarországon − derül ki a péntek este megjelent Magyar Közlönyből. Eredetileg a népszámlálás 2021-ben lett volna, de a koronavírus miatt elhalasztották.

Az internetes önkitöltési módszert választók az adatszolgáltatási kötelezettségüket az erre a célra kialakított internetes felületen a hozzájuk eljuttatott, egyedi azonosítóval belépve, az ott elérhető kérdőív kitöltésével 2022. október 16-ig teljesíthetik

– olvasható a rendeletben. Mint kiderült, az adatszolgáltatás akkor teljesül, ha az adatok a fogadóközpontba 2022. október 16-ig beérkeznek, és az adatok beérkezését a fogadóközpont elektronikusan visszaigazolja.

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) döntése alapján előre nem látható körülmény miatt legfeljebb 2022. november 20-ig lehet kitölteni az adatlapot. Előre nem látható körülménynek kell tekinteni az internetes önkitöltést akadályozó, bármilyen külső tényezőt.

Hirdetés

Mint azt korábban

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2021/11/06/magyar-kozlony-nepszamlalas-statisztika-online-demografia-ksh/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

Áder János: A fenntarthatóság a mindennapi döntéseken is múlik

A fiatalok jövőjéről szól a fenntarthatóság, hiszen az ő sorsuk múlik a környezeti egyensúly megőrzésén – …