2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Öngyilkosságot követett el egy idős házaspár Budapesten

Öngyilkosságot követett el egy idős házaspár Budapesten

Öngyilkosságot követett el egy idős házaspár Budapest XI. kerületében, a Lecke utcában – tudta meg a Bors. A pár egyik szomszédja arról beszélt, nem volt meglepve, amikor eljutott hozzá a tragédia híre. Mint mondta, a férfi, István már hónapokkal ezelőtt közölte vele, hogy feleségével, Erikával öngyilkosságra készülnek.

„Már régóta ismertük őket, nagyon művelt házaspárról van szó. A férfival többször találkoztam, mint az asszonnyal. Ezeknél az alkalmaknál mindig beszélgettünk, hiszen jó viszony volt köztünk. Emlékszem, még hónapokkal ezelőtt Istvánnal sétáltam le a lépcsőn, amikor megemlítette, hogy egyre betegebbek és már a felesége is alig tud mozogni” – mondta a szomszéd, aki szerint István azt mondta neki, hogy nem akarnak kórházba kerülni, inkább tisztességgel szeretnének elmenni. 

Erika és én öngyilkosok leszünk, már elterveztünk mindent. Augusztus végén tesszük meg

– mondta szomszédjának a férfi. A lakó elmondta, mikor a tragédia napján meglátta a rendőröket a ház előtt, már tudta, hogy kihez érkeztek. Hozzátette, ennek ellenére meglepődött, hogy a pár […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/belfold/2023/08/27/halleset-ongyilkossag-idos-par-oregedes-budapest/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Meggyilkoltak egy férfit Csepelen

A volt csepeli kenyérgyárnál kaszált füvet egy munkás szeptember 16-án, amikor megtalált egy bomló holttestet. …