2022. november 28., hétfőMa Stefánia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
2022.11.28. Stefánia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 412,00 Ft | USD: 397,00 Ft | CHF: 420,00 Ft
Kezdőlap / Belföld / Öngyilkosságot akadályoztak meg a rendőrök Budapesten

Hirdetés

Öngyilkosságot akadályoztak meg a rendőrök Budapesten

A segélyhívást hajnali 5 órakor fogadta a BRFK Tevékenység-irányítási Központja még október folyamán. A telefonáló elmondta, hogy a férje elment otthonról, de hagyott hátra egy levelet, amelyben leírta, hogy véget akar vetni az életének.

„Gyorsan kifaggattam a férfi feleségét, majd elkértem tőle a férje telefonszámát. Szerencsére felvette a telefont, és bár nagyon kétségbeesett volt a hangja, pár mondat után meg tudtam nyugtatni, és egyre több információt árult el arról, hogy merre jár, illetve hogy milyen ruhát visel” – emlékezett vissza az esetre Molnár Melissza r. törzsőrmester.

Molnár Melissza folyamatosan tartotta a férfival a kapcsolatot, közben friss információkkal látta el az útnak indított járőröket. Ők végül öt perc keresés után a ruhája alapján felismerték a férfit, aki akkor már csak 100 méterre volt a felüljárótól.

Az öngyilkosságon gondolkodó illető elmondta a rendőröknek, hogy mélyponton van, és hirtelen nem látott más kiutat, mint hogy véget vessen az életének. A járőrök hosszas beszélgetéssel végül megnyugtatták a férfit, akit a mentők […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/belfold/2022/11/15/ongyilkossag-segelyhivas-rendorseg-budapest-zuglo-feluljaro/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Több megyére is kiadták a figyelmeztetést

Több megyére is kiadták a figyelmeztetést

Hétfőn sokfelé indul párás, ködös idővel a nap, és napközben is többfelé maradhat szürke az …